Feature

Google+ Badge

Thursday, November 29, 2012

musim campur sari di november rain 2012

pacobaning urip

di musim hujan/ac dan dingin ini softdev TE dihangatkan dengan campur sari jawaan yang lagi booming, salah satunya pacobaning urip yang disoundingkan oleh andi rhistanta "kok koyo ngene abot sanggane" terus disearching diyoutube ada 2 versi : versi original dan versi new palapa. berikut liriknya :

Pacobaning Urip
 Kok koyo ngene abot sanggane
Yen lagi dadi wong ora nduwe
Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso
Nanging kayane ra sepiro
Tansah nelongso rasaning atiku
Yen aku kelingan marang sliramu
Wis semono suwene anggonku mikir kowe
Tansah agawe bingung atiku

Rino klawan wengi aku tansah memuji
Memuji marang kersane Gusti
Mugo kang kuoso enggal maringi margo
Kowe lan aku biso urip mulyo